Eef de Held

Over mij

Ik ben Eef de Held van InQlude IT en help u graag verder met uw online onderneming.

Ik ben altijd werkzaam geweest in de IT-sector als projectmanager. Daarnaast altijd een passie en interesse voor websites en het creëren daarvan. In 2008 begonnen met websites programmeren in HTML en CSS en sinds 2014 bouw ik websites met WordPress.

In 2019 een HBO Web- en Interaction Design opleiding afgerond, waar ik veel geleerd heb op het gebied van User Experience Design.

Door meer te bieden dan alleen het bouwen van websites help ik ook met SEO en Online Marketing. Door het bepalen van je doelgroep en hoe die te bereiken zullen we een online marketing strategie op maat neerzetten. Hiermee zal de zichtbaarheid en toegevoegde waarde van je onderneming toenemen.

Ben je op zoek naar iemand die met u meedenkt over uw online onderneming en graag met u de samenwerking aangaat om tot het juiste resultaat te komen, dan bent je aan het juiste adres. Ik ga voor persoonlijk aandacht, kwaliteit en continue waarde-creatie.

Wat klanten zeggen…

Ik werk samen met Eef de Held voor vraagstukken website. Eef is voor mij hierin het vaste aanspreekpunt geworden. Ik zie Eef als een vrolijk en betrouwbaar iemand om mee samen te werken. Zijn startende onderneming is daarom ook groeiende. Ik hoop nog vaak samen te werken.

Marc Berrevoets, Berrevoets Zitoplossingen

In oktober had ik problemen bij mijn hostingpartij. Ik kon uiteindelijk niet anders dan een nieuwe website maken bij een andere hostingpartij. In dit hele traject heeft Eef mij zeer deskundig geadviseerd en waar nodig geholpen. Eef is een vakman. Ik kan hem zeker aanbevelen!

Ad van Koppen, Ad van Koppen fotografie

Geweldig goede tips gekregen van Eef van InQlude IT om beter vindbaar te zijn online. Mijn website scoort nu vele malen beter dan voorheen. Zelf weet ik weinig van dit soort zaken maar Eef kan het heel goed en begrijpelijk uitleggen. De noodzaak om zaken als SEO goed te regelen zijn mij duidelijk geworden. Super blij met het resultaat. Zover bedankt Eef maar we houden uiteraard contact want het onderhouden van je website is erg belangrijk.

Diane Schapendonk, Bliss Hypotheken

Heb je interesse of wil je eerst de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op en vraag een vrijblijvend gesprek aan