Project omschrijving

Website onderhoud voor McFocus

“HELPING TO CONTROL IT”

McFocus helpt u uw financiële operationele controles te automatiseren. De dagelijkse operationele controle hiervan dient toegankelijk, simpel en leuk te zijn. Financiële risicobeheersing geeft stabiliteit, neemt onzekerheden weg en geeft hulp bij het voorkomen, opsporen en oplossen van fouten in de inkomstenketen. De McFocus oplossingen zorgen voor financiële transparantie en beheersing van Telecom processen, producten en diensten.

Klant:
McFocus

Project:
Website onderhoud

Oplevering:
Juli 2020

Link:
mcfocus.nl

McFocus

Spam

De website was uit de lucht gehaald door de hostingpartij vanwege spam. Verzoek van McFocus was om het contactformulier uit te zetten in samenwerking met de hosting provider. Hiermee zou het spamverkeer weggenomen worden en kon de website weer live gezet worden.

Updates

De website had lange tijd geen updates uitgevoerd. Samen met de opdrachtgever hebben wij de website weer up en running gebracht door oude plug-ins te verwijderen en het updaten van de plug-ins, Thema en WordPress.

Onderhoud

De website is nu bij ons in onderhoud en zal het blijven doen. Hiermee is het belang van een goed onderhouden website aangetoond.