Project omschrijving

Nieuwe website voor tekstbureau Taal in Uitvoering

“GOEDE TEKSTEN ALS BASIS VOOR JE MARKETING!”

Taal vind ik geweldig! Het is een prachtig vervoermiddel om je emoties te laten zien: je vriendelijkheid, je openheid. Maar ook je ongerustheid, je boosheid, je verdriet.

“Door de juiste woordkeuze en formulering kun je iemands interesse wekken.”

Waar ik goed in ben is het verhaal van anderen vormgeven door middel van mijn woorden. Mijn kracht is maatwerk en een luisterend oor. Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal: wie ben je en wat betekent jouw dienst of product voor jou. En voor je klant, natuurlijk.

Klant:
Tekstbureau Taal in Uitvoering

Project:
Nieuwe website

Oplevering:
December 2019

Link:
taalinuitvoering.nl

Tekstbureau Taal in Uitvoering

Vindbaar met ijzersterke teksten

De oude website voldeed niet meer aan de wensen van Tekstbureau Taal in Uitvoering. De diensten moesten vanuit de context de juiste boodschap uitstralen. Door ijzersterke teksten uiteraard aangeleverd door Tekstbureau Taal in Uitvoering met bijpassende afbeeldingen is dit gelukt! Practise what you preach!

Samenwerking

De samenwerking met studio Viskom en tekstbureau Taal in Uitvoering heeft geresulteerd in een nieuw grafisch ontwerp en website. De extra wens om een e-book te kunnen downloaden met daaraan gekoppeld een e-mail funnel is hierin meegenomen.

Voorbereid op de toekomst

Rekening houdend met uitbreidingen ontwikkelden wij een toekomstbestendige website. Inmiddels zijn er een portfolio, landingspagina en blogpagina aan de website toegevoegd.