Webdesign

Webdesign

WEBDESIGN IS DE BASIS VOOR ELKE WEBSITE

Het ontwerpen vanuit de klantbehoefte staat voorop. In een intakegesprek gaan we eerst de klantwensen in kaart te brengen. Belangrijk hierbij is om vast te stellen wat de missie en visie is van uw bedrijf om uw online doelen en uw doelgroep te kunnen bepalen.

User Experience Design

User Experience Design

OPTIMALISEREN VAN DE GEBRUIKERSERVARING

Een User Experience Designer is gespecialiseerd in het ontwerpen van waardevolle gebruikerservaringen. Onderzoek speelt daarbij een grote rol, want alleen door in de huid te kruipen van gebruikers kunnen duurzame verbeteringen worden gerealiseerd.

User experience

RESPONSIVE WEBDESIGN (RWD) IS EEN MANIER VAN ONTWERPEN WAARBIJ UW WEBSITE OP VERSCHILLENDE FORMATEN LEESBAAR EN MAKKELIJK BRUIKBAAR BLIJFT

Responsive webdesign
responsive webdesign

Wireframes

WIREFRAMES ZIJN EEN VISUEEL HULPMIDDEL BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN WEBSITE. HET IS DE BOUWTEKENING VAN DE WEBSITE

Een wireframe herken je aan de grove structuur en grijstinten. Het is een schets van de website en er worden nog geen kleuren en afbeeldingen toegevoegd. Het gaat om de bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid en de belangrijkste elementen die meegenomen moeten worden zijn de indeling van de navigatie, content en lay-out.

Wireframes

WordPress Development

WORDPRESS IS EEN ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Met een content managementsysteem (CMS) kun je zelf pagina’s, blogs, portfolio, teksten en afbeeldingen beheren. Er is geen technische kennis nodig om uw website te beheren. Met behulp van een handleiding of training kunt u zelf hiermee aan de slag. Liever uitbesteden? Ik kan uw aangeleverde content ook voor u beheren.

WordPress CMS
responsive webdesign

HTML en CSS

EEN WEBSITE IS OPGEBOUWD MET PROGRAMMEERTALEN

Met HTML zet je de structuur op zoals header, body en footer. Met CSS maak je de presentatie zoals positie, kleuren en lettertypes. Je kunt met HTML en CSS een website maken. Voordeel is dat je website geen overbodige ballast meeneemt van een website gemaakt met een CMS zoals WordPress. Nadeel is dat het meer bewerkelijk is.

HTML en CSS
WordPress onderhoud

Website Onderhoud

DOOR JE WEBSITE GOED TE ONDERHOUDEN BLIJFT UW WEBSITE VINDBAAR, VLUG EN VEILIG.

Onderhoud van uw website is een must. In deze tijd van hackers is de continuïteit en veiligheid van websites in het gedrang. Door uw website bij mij te laten onderhouden zal uw website altijd voorzien zijn van de laatste updates.

responsive webdesign

Back-up en updates

UW WEBSITE ALTIJD UP TO DATE

Ik maak regelmatig een back-up van uw site. Mocht het fout gaan, dan zet ik de back-up weer terug en u bent weer bereikbaar. Daarnaast is het belangrijk om de updates van WordPress, Plug-ins en de website regelmatig uit te voeren.

Website onderhoud

Website Hosting

MET WEBSITE HOSTING IS UW WEBSITE ALTIJD BEREIKBAAR

Je hebt Webhosting nodig wanneer je een website wilt gaan opzetten of wilt e-mailen met een eigen domeinnaam. Door het uploaden van je website naar een hosting pakket wordt je website bereikbaar voor iedereen.

Website hosting

Aanvullende diensten

U KUNT OOK BIJ MIJ TERECHT VOOR AANVULLENDE DIENSTEN

Website scan

Website optimalisatie

Aanpassingen op bestaande website

SEO

Google Analytics

Rapportages

WordPress

SEO & Online Marketing

Onderhoud Website

Heb je interesse of wil je eerst de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op en vraag een vrijblijvend gesprek aan