Een mooie en effectieve website

JOUW WEBSITE IS DE BASIS VAN JE ONLINE ONDERNEMING

Is jouw website aan vervanging toe of ben je net gestart met een onderneming?
Investeer dan in een goede website die jou gaat helpen aan nieuwe klanten.

JA, IK WIL EEN EFFECTIEVE WEBSITE!
User Experience Design

User Experience Design

OPTIMALISEREN VAN DE GEBRUIKERSERVARING

Een User Experience Designer is gespecialiseerd in het ontwerpen van waardevolle gebruikerservaringen. Onderzoek speelt daarbij een grote rol, want alleen door in de huid te kruipen van gebruikers kunnen duurzame verbeteringen worden gerealiseerd.

User experience

RESPONSIVE WEBDESIGN (RWD) IS EEN MANIER VAN ONTWERPEN WAARBIJ JOUW WEBSITE OP VERSCHILLENDE FORMATEN LEESBAAR EN MAKKELIJK BRUIKBAAR BLIJFT

Responsive webdesign
responsive webdesign

Wireframes

WIREFRAMES ZIJN EEN VISUEEL HULPMIDDEL BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN WEBSITE. HET IS DE BOUWTEKENING VAN DE WEBSITE

Een wireframe herken je aan de grove structuur en grijstinten. Het is een schets van de website en er worden nog geen kleuren en afbeeldingen toegevoegd. Het gaat om de bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid en de belangrijkste elementen die meegenomen moeten worden zijn de indeling van de navigatie, content en lay-out.

Wireframes

WordPress Development

WORDPRESS IS EEN ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Met een content managementsysteem (CMS) kun je zelf pagina’s, blogs, portfolio, teksten en afbeeldingen beheren. Er is geen technische kennis nodig om jouw website te beheren. Met behulp van een handleiding of training kun je zelf hiermee aan de slag. Liever uitbesteden? Ik kan jouw aangeleverde content ook voor je beheren.

JA, IK WIL EEN WORDPRESS WEBSITE!
WordPress CMS
responsive webdesign

HTML en CSS

EEN WEBSITE IS OPGEBOUWD MET PROGRAMMEERTALEN

Met HTML zet je de structuur op zoals header, body en footer. Met CSS maak je de presentatie zoals positie, kleuren en lettertypes. Je kunt met HTML en CSS een website maken. Voordeel is dat je website geen overbodige ballast meeneemt van een website gemaakt met een CMS zoals WordPress. Nadeel is dat het meer bewerkelijk is.

HTML en CSS
WordPress onderhoud

Website onderhoud

DOOR JE WEBSITE GOED TE ONDERHOUDEN BLIJFT JOUW WEBSITE VINDBAAR, VLUG EN VEILIG.

Onderhoud van uw website is een must. In deze tijd van hackers is de continuïteit en veiligheid van websites in het gedrang. Door je website bij mij te laten onderhouden zal deze altijd voorzien zijn van de laatste updates.

JA, IK WIL MIJN WEBSITE LATEN ONDERHOUDEN!
responsive webdesign

Back-up en updates

JOUW WEBSITE ALTIJD UP TO DATE

Ik maak regelmatig een back-up van je website. Mocht het fout gaan, dan zet ik de back-up weer terug en je bent weer bereikbaar. Daarnaast is het belangrijk om de updates van WordPress, Plug-ins en de website regelmatig uit te voeren.

Website onderhoud

Heb je interesse in een nieuwe website of wil je eerst de mogelijkheden bespreken?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan
Neem contact op