Over ons

Over ons

Wij zijn jouw sparringpartner voor jouw online onderneming

Ben je op zoek naar iemand die met jou meedenkt over je online onderneming en graag met jou de samenwerking aangaat om tot het beste resultaat te komen, dan ben jij aan het juiste adres.

Website laten maken

Ons verhaal

Onze 1e ervaring met WordPress gaat terug naar 2014. Gestart met diverse WordPress thema’s en builders zoals Avada, Divi en Yootheme. Met deze thema’s kun je prachtige websites maken, alleen het nadeel is dat ze ontzettend veel functionaliteiten hebben en daardoor zwaar zijn. WordPress kwam vanaf versie 5.0 met een eigen builder genaamd “Gutenberg” gebaseerd op blokken waarmee je ook net als de eerdergenoemde thema’s makkelijker websites kunt bouwen. Na een poosje experimenteren met Gutenberg zijn we op zoek gegaan naar een bijpassende lichtgewicht thema. Hierbij kwamen we uit bij GeneratePress. Dit thema is gebaseerd op Gutenberg en heeft eigen dynamic block elements en maakt gebruik van de W3C coding standards waarmee je een snelle en professionele website kunt bouwen vanuit de WordPress editor.

onze kernwaarden

Persoonlijke aandacht

Wij luisteren naar jouw verhaal en nemen je mee op onze klantreis van begin tot oplevering. Ook daarna blijven wij aandacht geven, want dan begint het pas.

Kwaliteit

Wij gaan alleen voor het allerbeste en zorgen voor kwaliteit van A to Z.

Continue waarde-creatie

Wij blijven steeds kijken naar verbeteringen op het gebied van techniek en vindbaarheid.

InQlude IT

Wij werken samen met

Schot marketing en communicatie
IngKa communicatie
Taalinnovatie

Wat klanten zeggen…

Klantreviews

“Duidelijk!”

Duidelijk uitleg hoe ik zelf mijn content op mijn website moet plaatsen. Voor mij is dat net dat beetje meer dat InQlude IT levert.

Annet van der Graaf

Tekstbureau Taal in Uitvoering

Klantreviews

“Betrouwbaar”

Ik werk samen met Eef de Held voor vraagstukken website. Eef is voor mij hierin het vaste aanspreekpunt geworden. Ik zie Eef als een vrolijk en betrouwbaar iemand om mee samen te werken. Ik hoop nog vaak samen te werken.

Marc Berrevoets

Berrevoets Zitoplossingen

Klantreviews

“Vakman!”

In oktober had ik problemen bij mijn hostingpartij. Ik kon uiteindelijk niet anders dan een nieuwe website maken bij een andere hostingpartij. In dit hele traject heeft Eef mij zeer deskundig geadviseerd en waar nodig geholpen. Eef is een vakman. Ik kan hem zeker aanbevelen!

Ad van Koppen

Ad van koppen fotografie

We helpen je graag verder!

Neem contact met ons op en laat je online business groeien.

InQlude IT websites

Korianderhof 22

2991 HE Barendrecht

info@inqlude-it.nl

06 10038818

Download hier jouw gratis “Zichtbaar Online Groeiplan”

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe je meer bezoekers naar je website kunt halen en laat je online business groeien.