SEO optimalisatie

Je hebt een mooie website, maar toch ben je niet goed vindbaar?

Dan is het tijd voor de volgende stap naar professionalisering van je online onderneming. Maar hoe zorg je nu ervoor dat je website beter vindbaar en zichtbaar word en dat je meer bezoekers en leads gaat genereren? Dit kan alleen met de juiste SEO strategie.

SEO optimalisatie

Er wordt veel gesproken over SEO, maar wat is dat eigenlijk?

SEO staat voor Search Engine Optimization. In het Nederlands heet dit zoekmachine optimalisatie. SEO betekent eigenlijk hoe optimaliseer ik mijn website zodat deze goed vindbaar is in Google zodat jouw doelgroep je kan vinden.

Om goed vindbaar en zichtbaar te blijven is zoekmachine optimalisatie een continue proces van meten en bijsturen. Veel aanpassingen kun je zelf doen, maar SEO is niet even inrichten en klaar.

Met de juiste SEO strategie en een goed plan zal je stap voor stap resultaat bereiken en je online zichtbaarheid vergroten.

De 3 SEO pijlers

1. SEO techniek

Technische SEO vormt de basis voor een goede SEO. Denk hierbij aan de website structuur, een snelle laadtijd, responsive design, schone code, leesbaarheid van de tekst en veiligheid.

2. SEO content

Content SEO is naast een goede technische basis heel belangrijk. Het gaat hierbij om rijke content. Denk hierbij aan waardevolle teksten, afbeeldingen en video’s.

3. SEO autoriteit

Off-page SEO bepaalt je online autoriteit. De autoriteit van een website wordt voornamelijk bepaald door linkbuilding. Belangrijk is de kwaliteit en relevantie daarvan. Ook de inzet van Online Marketing zal je autoriteit verhogen.

De 3 SEO pijlers

Local SEO

Wil je vooral lokaal of in de regio gevonden worden, zet dan ook in op Local SEO met de tool Google mijn Bedrijf.

Belangrijk daarbij is dat je op je website goed aangeeft waar je op gevonden wilt worden, bijvoorbeeld je hebt een sportschool in Barendrecht. Gebruik dan zoveel mogelijk zoekwoorden met Barendrecht erin vermeld. Ben je in meerdere plaatsen actief, noem deze dan ook in je content.

Meld je bedrijf aan bij “Google mijn bedrijf” om lokaal gevonden te worden.

We helpen je graag verder!

Neem contact met ons op en laat je online business groeien.

InQlude IT websites

Korianderhof 22

2991 HE Barendrecht

info@inqlude-it.nl

06 10038818

Download hier jouw gratis “Zichtbaar Online Groeiplan”

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe je meer bezoekers naar je website kunt halen en laat je online business groeien.