FAQ

Wat is WordPress?

WordPress is open-source software waarmee je mooie en effectieve websites kunt maken.

Waarom is onderhoud van je website zo belangrijk?

Een website is vaak gemaakt met CMS software (Content Management Systeem). Je kunt hierdoor online je webpagina’s aanpassen en teksten en afbeeldingen toevoegen. Deze software dient goed onderhouden te worden, omdat hackers continue op zoek zijn naar zwakheden. Laat je het onderhoud niet doen dan is het een kwestie van tijd totdat je website wordt gehackt vanwege die zwakheden. Daarnaast verandert continue de techniek die online wordt gebruikt en kan het voorkomen dat ‘ineens’ zaken niet meer werken. Website onderhoud is dus van groot belang.

Wat zijn WordPress plug-ins?

Een WordPress Plug-in is een op zichzelf staand programma, code of script dat je kunt toevoegen aan je website. Plug-ins worden over het algemeen gemaakt om de standaard functionaliteiten van een website uit te breiden. Plug-ins kunnen door iedereen gemaakt worden en zijn beschikbaar via de ‘plug-ins’ module in het navigatiemenu, er zijn tienduizenden plug-ins te downloaden en daardoor is er voor elke wens wel een oplossing.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel zoekmachineoptimalisatie. SEO is het proces waarbij je jouw website optimaliseert om zo hoger in de ranking van Google te belanden.

Het belang van een back-up

Zorg er altijd voor dat je een back-up maakt. Met een back-up stel je je data veilig. Mocht er een keer iets met je website gebeuren of je hebt iets aangepast dat je terug wil zetten, dan kan dit met een back-up.

Wat is hosting?

Hosting is online ruimte beschikbaar stellen aan klanten. Deze ruimte kan je gebruiken om een website of andere bestanden via het internet bereikbaar te maken.

Wat is een SSL certificaat?

Een SSL-certificaat beveiligt de verbinding tussen de computer van de bezoeker en de webserver van de website. Over die lijn gaat vaak gevoelige informatie, bijvoorbeeld als je inlogt, bankiert of formulieren invult. Of een verbinding beveiligd is, herken je aan de https:// die in de adresbalk te zien is, soms aangevuld met de naam van de organisatie en een groen balkje.

Wat is web development?

Web development is de verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat met het realiseren van een website (of andere web oplossing) te maken heeft.

Wat is webdesign?

Webdesign is de verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat met het ontwerpen van een website (of andere web oplossing) te maken heeft.

We helpen je graag verder!

Neem contact met ons op en laat je online business groeien.

InQlude IT websites

Korianderhof 22

2991 HE Barendrecht

info@inqlude-it.nl

06 10038818

Download hier jouw gratis “Zichtbaar Online Groeiplan”

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe je meer bezoekers naar je website kunt halen en laat je online business groeien.

Voornaam