Software

Hieronder vind je de software en tools die wij gebruiken.

Hiermee haal jij de beste online resultaten!

Cloud86

Cloud86 is een Nederlandse hosting provider met webservers in Nederland. Jouw website draait hier op snelle lightspeed servers. Ze hebben een goede klantenservice en zijn zelfs telefonisch bereikbaar. Ook bieden ze een gratis verhuisservice* voor jouw website aan.

*Gratis verhuisservice en 55% korting geldt vanaf een webhosting medium pakket.

WordPress

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk content managementsysteem (CMS), waarmee je zelf pagina’s, blogs, portfolio, teksten en afbeeldingen kunt maken en onderhouden. Er is bijna geen technische kennis hiervoor nodig. Met behulp van een handleiding of training kun je zelf hiermee aan de slag. Liever uitbesteden? Ik kan jouw WordPress website ook voor je maken en onderhouden.

GeneratePress

Deze website is gemaakt met GeneratePress. Het is een lichtgewicht WordPress Premium thema. Dit thema is supersnel en gebruikt de WordPress Gutenberg blocks als bouwelementen. Het thema is optimaal ingericht voor zoekmachines zoals Google.

GenerateBlocks

GenerateBlocks is een plug-in gebaseerd op de blokken van WordPress “Gutenberg”. In combinatie met GeneratePress heb je alle bouwstenen om een mooie en effectieve website te bouwen.

GravityForms

Voor het maken van formulieren gebruik ik GravityForms. Dit is de 1 van de beste WordPress plug-in om formulieren mee te maken. GravityForms beschikt over veel extra functionaliteiten en is zeer gebruiksvriendelijk. Met een drag en drop systeem maak je binnen no-time een formulier.

MailBlue

Mailblue is een Nederlands bedrijf en gebruikt de software van ActiveCampaign onder een eigen label. Mailblue is e-mailmarketing software waarmee je e-mailcampagnes kunt opzetten zoals nieuwsbrieven, salesfunnels, etc. Mailblue heeft een visuele gebruikersinterface.

We willen je graag verder helpen!

Neem contact met ons op en laat je online business groeien.

InQlude IT websites

Korianderhof 22

2991 HE Barendrecht

info@inqlude-it.nl

06 10038818

Download hier jouw gratis “Zichtbaar Online Groeiplan”

Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe je meer bezoekers naar je website kunt halen en laat je online business groeien.

Voornaam